22

apr

Skincare 101: de beste routine voor je skincareproducten

Huidverzorgingsproducten zijn noodzakelijk voor de huid op peil te houden. Maar wist je dat je skincareroutine ook een invloed heeft op de toestand van je huid? In deze blogpost bespreken we welke routine je het best dagelijks aanneemt, zodat je het meest uit je huidverzorgingsproducten kan halen.

  1. Reinig je gezicht

Voordat we aan de crèmes en serums beginnen is het noodzakelijk om eerst je gezicht grondig te reinigen. Gebruik als eerst een hydraterende cleanser, zoals onze Cleansing Milk, en/of een Cleansing Foam, om al de make-up resten en vuiligheden te verwijderen. Om zeker te zijn dat het gelaat zuiver is van onzuiverheden, raden we aan om de huid twee keer te cleansen. 

2. Scrub of peeling

Een wekelijkse scrub of peeling helpt daverend met het behouden van een schitterende en frisse teint. Deze behandeling zorgt ervoor dat de poriën openen, waardoor de dode huidcellen en kleine onzuiverheden eenvoudig verwijderd kunnen worden. 

Heb je last van verstopte poriën, mee-eters en een vette huid? Onze Comedonen Verwijderaar en Skin Scrubber zijn jouw eerste hulp bij het bekomen van een zuivere en stralende huid. 

3. Extra stap: masker 

Om je gelaat een extra hydraterende boost te geven, raden we aan om wekelijks een verzorgend masker toe voegen aan je skincare routine. Dit hydrateert niet alleen het gelaat, maar het helpt jou ook met het bestrijden van zichtbare lijntjes, het verkleinen van poriën en het verbetert de conditie van de huid. 

In onze skincarecollectie vind je talloze beschermende maskers terug, die jou zullen verder helpen met het behalen van een gezuiverd gelaat. 

4. Gebruik een toner

Nu dat de poriën open staan door de scrub of peeling, is het cruciaal om ze ook weer te sluiten. Daarom is het van belang om als volgende stap een toner aan te brengen. Hier komt onze Cleansing Tonic in het plaatje: deze toner zorgt ervoor dat de poriën sluiten en voorkomt dat onzuiverheden de huid binnendringen. 

5. Vitamine E Sérum

Nu je gezicht volledig gezuiverd is, is het tijd om je gelaat te verwennen met onze geliefde Vitamine E Sérum. Dit sérum zit boordevol vitamine E, waardoor de huid grondig gevoed wordt en het bovendien ook voor een schitterende en gezonde uitstraling zorgt. 

6. Oogcrème/sérums

De volgende en zeker niet te missen stap is om een beschermende oogcrème rondom de ogen aan te brengen. Waarom mag je deze stap zeker niet overslagen? De huid rondom de ogen is dunner en daardoor kwetsbaarder. Het bevat minder olie-en waterklieren, waardoor dit gebied een diepere hydratatie nodig heeft. Vervolgens biedt een oogcrème verschillende voordelen: het vermindert wallen, helpt met het bestrijden of verminderen van zichtbare rimpels en maakt ten slotte de ogen wakker. 

In onze skincarecollectie vind je verschillende oogcrèmes voor elke type huid terug. Weet je niet welke huidverzorgingsproducten bij jouw type huid past? Deze blogpost beantwoordt al jouw vragen omtrent onze verschillende skincarelijnen.

7. Dagcrème/nachtcrème 

Als voorlaatste stap breng je je favoriete dag-of nachtcrème aan. Dit zal het hele gelaat grondig hydrateren, voeden en beschermen. Weet je niet welke huidverzorgingsproducten bij jouw type huid past? Deze blogpost beantwoordt al jouw vragen omtrent onze verschillende skincarelijnen. 

8. Zonnebrandcrème

Last, but certainly not least is het van uiterst belang om je skincareroutine af te sluiten met een zonnebrandcrème. Dagelijks, zelfs tijdens de wintermaanden, neem je UV-stralen van de zon op, waardoor het belangrijk is om een goede SPF te gebruiken die de huid doorheen heel de dag beschermt. 

Nu de lente terug in het land is, zijn wij uitgepakt met onze fantastische nieuwe Safe Tan collectie! Deze collectie beschermt niet alleen de huid, maar zorgt ook voor een gewenste  zomers kleurtje.