Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Every day should be mother’s day: leg jouw moeder extra in de watten met één van onze verwenpakketjes!

De voorbije maanden in 2021 waren uitdagend voor iedereen, maar zeker voor onze moeders. Tijdens deze pandemie hebben ze dagelijks door hoepels moeten springen. De combinatie van telewerk en voor kinderen zorgen, zullen het uiterst van onze sterke moeders geëist hebben. Daarom verdienen ze het dit jaar extra hard om door ons vertroeteld te worden. Wij hebben alvast voor jou enkele leuke ideetjes samengesteld, die je als extraatje kan geven aan je lieve mama. 

I got it from my momma. 

Verwen je mama door dit fantastische verwenpakketje in huis te nemen. Deze drie vliesmaskers helpen met anti-aging en zorgen voor een diepe hydratatie. Voeg hier enkele komkommerschijfjes aan toe en creëer je deluxe @ home spa-momentje samen met je mama. 

Happy kids, happy mother.

Dit Moederdagpakketje is gemaakt voor alle mama’s die graag de perfecte wenkbrauwen en wimpers willen hebben. Met onze ultranieuwe Microblade Effect Brow Pen kan je eenvoudig en snel de wenkbrauwhaartjes perfect nabootsen. Bovendien vind je in dit pakketje ook ons Lashes & Brow Sérum terug, die de wenkbrauwen én wimpers grondig beschermt en voedt. 

Mom – a title just above queen. 

Dit pakketje is perfect voor moeders met een druk schema! Met de Magic Ice Lift en Vitamine E Sérum kan je eenvoudig én snel de huid voeden en bevorderen. Ze verminderen namelijk gezwollen ogen, verstevigen de huid en verbeteren de bloedcirculatie. Bovendien zorgt het voor een mooie en frisse teint, zodat je opgefrist aan de slag kan gaan met je dag.

Thank you, mom. 

Naast Moederdag, staat ook het warme weer voor de deur. Voor al de mama’s die graag veilig en snel een mooi kleurtje opnemen, hebben we een geweldig summercare setje samengesteld. Dit pakketje zorgt voor dé ultieme zonverzorging, die je niet alleen dagelijks zal beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, maar het zal je ook verder helpen met het bereiken van dé perfecte tan. 

My mother has a heart of gold. 

Verwen je moeder met dit luxueuze Face Care setje bestaande uit écht 24K Gold. Dit ultieme Moederdagpakketje voedt de huid, egaliseert de teint, herstelt de elasticiteit en verbetert de bloedsomloop. Bovendien is goud een uitstekende geleider, waardoor actieve stoffen in de huid diepen kunnen dringen. 

Winkelwagen
Scroll naar boven