Welke skincare collectie past het beste bij jou?

In onze beautycollectie vind je vijf revolutionaire skincarelijnen terug, die uit zowel verzorgende producten als dermaceuticals bestaan. Wij beschikken over een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten, die geschikt zijn voor verschillende huidtypes.

– Radiance care:

De radiance care geeft de huid een extra uitstraling en verfrist de teint. Het bevat een hoge concentratie aan Vitamine E en helpt met het verlichten van pigmentvlekken en het dieper inwerken van andere skincare producten. Van vitamine E sérums en radiance scrubs tot dag- en nachtcrèmes, deze lijn helpt jou met het behouden van een langdurige jonge huid!

– Anti-aging care

Om de huid zo lang mogelijk jong en zacht te behouden is het belangrijk om over een goede skincare routine te beschikken. Onze vooruitstrevende anti-aging care lijn voorkomt en herstelt de eerste tekenen van veroudering met actieve anti-oxidanten en verzachtende bestanddelen. Doordat het een hoog concentratie aan Aloë Vera en Groene Thee bevat, wordt de huid diepgaand gevoed en verstevigd. Onze Anti-Aging Eye Lifting Serums, gezichtsmaskers en dag-en nachtcrèmes zijn uitstekend voor de rijpere huid.

– CBD

Onze CBD-lijn is momenteel de meest vernieuwende en hipste lijn van onze skin care
collectie. Het medisch CBD-stofje heeft een rustgevende en helende werking en is geschikt
voor de rode en gevoelige huid. Daarnaast bevatten bepaalde CBD-producten, zoals onze
niet-te-missen foam, hoge niveaus aan anti-oxidanten, waardoor de poriën tot diep
gereinigd worden en vuil, make-up en overtollige talg gemakkelijk verwijderd worden.
Bovendien bevatten de dag-en nacht crèmes en maskers avocado-olie, shea butter en
jojobae-olie, die voor voedende en verzorgende beschermingslaag zorgen.

– 24K gold

Het pareltje van deze collectie is momenteel onze baanbrekende en spectaculaire 24K gold skin care lijn. Deze luxueze producten bestaan uit echt goud en zijn gemaakt om de huid een extra glow te geven. Goud is een geleider en absorbeert de voedingstoffen van andere skincare producten. Dit betekent dat je niet alleen een stralende huid krijgt, maar dat je huid ook verstevigd en verbeterd wordt! Deze skin care lijn bestaat uit revolutionaire producten, zoals de ‘24K Gold VIP – Hydra Cream, Nourishing Cream, bladgoud, eye Serum en eyepatches’. Elk van deze producten garanderen enkel fantastische en verzorgende resultaten met een buitengewone glow!