Wie zijn we?

Maak kennis met het merk.

Ontdek Lesley-Ann Poppe

 

Lesley-Ann Poppe is een Belgisch cosmeticamerk dat in 2016 werd opgericht door Lesley-Ann Poppe. zijn gevestigd in Antwerpen ipv. Staan in Antwerpen.. Vanaf de oprichting worden de producten b2b aangeboden, sinds 2020 is het assortiment ook beschikbaar voor consumenten. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beautysector, beoogt Lesley-Ann als doel om innovatieve en duurzame producten op de markt te brengen. Het aanbod omvat inmiddels 250 verzorgingsproducten en beauty tools, waarbij een team van specialisten zich dagdagelijks inzet om producten aan te bieden van de hoogste kwaliteit. De onderneming vertaalt haar klantgerichtheid onder meer in budgetvriendelijk winkelen, hierbij trouw blijvend aan haar scherpe prijsstrategie.

BEAUTY & MEDICAL ACADEMY

Maak kennis met de academie

We bieden in eerste instantie de juiste materialen en producten aan, maar daarnaast begeleiden we onze cursisten ook bij het juiste gebruik ervan. Kwalitatieve en praktijkgerichte opleidingen, essentieel om succesvol te zijn als professional.

De opleidingen worden aangeboden door Beauty & Medical Academy. Bij deze erkende opleidingsverstrekker kunnen onze cursisten kiezen uit meer dan 80 opleidingen, die perfect aansluiten bij hun professionele doeleinden. Dit voor zowel beginners als gevorderden.

BEAUTY CLINIC

Maak kennis met de Beauty clinic