16

jul

Help! Magic Ice Lift, dermarollers, facial rollers,… Wat is het verschil?

Magic Ice Lift, dermarollers, facial rollers,… Ben je ook een beetje in de war? Geen paniek! Om jou verder te helpen hebben wij speciaal voor jou een lijstje opgesteld met de uitleg van de verschillende facial rollers. Dankzij deze rollers krijg je een at-home schoonheidssalon ervaring voor een mini prijsje!

  1. Dermaroller 

Een dermaroller is een roller met micronaalden. Klinkt best eng hè? Maar no stress, het doet helemaal geen pijn! Een dermaroller is een voordelige DIY van microneedling. De kleine naalden creëren minuscule gaatjes in de huid, waardoor het lichaam een genezingsproces start en de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Dit proces vermindert bovendien fijne lijntjes, rimpels en littekens. Dermarollers gaan hand in hand met verzorgingsproducten. Doordat de poriën geopend zijn, worden voedingsstoffen beter opgenomen. Je huid gaat hierdoor stralen en er fris uitzien.

Tips: 

  • Het is belangrijk om zonnecrème en een sérum aan te brengen nadat je een dermaroller gebruikt heb. Je huid is namelijk nog gevoelig van de behandeling en kan wat extra liefde gebruiken. Je kan best een product gebruiken zonder retinol of vitamine C.
  • Vergeet je dermaroller niet te desinfecteren na elk gebruik! Het is ook belangrijk om jouw dermaroller enkel voor jezelf te gebruiken. 

2. Facial Roller

Facial rollers zijn geïnspireerd op oude Chinese geneeskunde. De facial rollers zijn gemaakt uit Jade of Rose Quartz stenen en hebben elk hun eigen voordelen. Een jade roller verwijdert negatieve energie en vermindert stress. Een Rose Quartz steen brengt vrede en zelfliefde. De facial roller rol je over de huid en is een snelle optie om bloedcirculatie te stimuleren en om zwellingen tegen te gaan.

Tips:

  • Je kan je roller het best koud bewaren, hierdoor gaat je roller nog beter werken tegen wallen en opzwellingen. 
  • Gebruik het nadat je een verzorgingsproduct hebt opgebracht, hierdoor wordt het product nog beter opgenomen door je huid. 

3. Gua Sha

Een Gua Sha is net zoals een facial roller geïnspireerd op traditionele Chinese geneeskunde en is gemaakt uit Jade of Rose Quartz stenen. Een Gua Sha heeft een hartjes vorm en is hierdoor ideaal om je gezicht te liften. Het is de bedoeling om echt je tijd te nemen om jezelf te verwennen door jouw gezicht te contouren. De Gua Sha is ideaal om je spieren te ontspannen en om de bloedcirculatie te stimuleren. 

Tips:

  • Bewaar de Gua Sha voor een optimaal resultaat in de koelkast. 
  • Gebruik een gezichtsolie voordat je een Gua Sha gebruikt, zodat de huid niet beschadigd wordt. In onze skincare vind je onze avocado-olie die je gezicht hydrateert en beschermt. 

4. Magic Ice Lift

Bye bye gezwollen ogen! De Magic Ice Lift is een beauty roller speciaal ontworpen voor de huid rondom je ogen. De roller verstevigt de huid, vermindert gezwollen ogen en draagt bij tot een betere bloedcirculatie. Dankzij de beauty roller worden jouw favoriete oogcrèmes veel beter opgenomen door je huid, wat bijdraagt tot een natuurlijke glow.

Tips:

  • Bewaar de Magic Ice Lift net zoals de andere rollers in de koelkast voor het perfecte resultaat.  
  • Gebruik de Magic Ice Lift dagelijks voor het beste resultaat.

Zo, nu heb je een duidelijk overzicht van de verschillende rollers en ken je hun voordelen. Kan je niet langer wachten om een dermaroller, facial roller of Magic Ice Lift uit te proberen? In onze webshop kan je deze essentials terugvinden.