Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

NIEUW! Ontdek de vegan collectie valse wimpers en wimperlijm!

Valse wimpers die vegan zijn én gemaakt zijn van 100 procent menselijk haar? We’ve got you covered! De vegan valse wimpers zijn een nieuwkomer in ons beauty aanbod, waarmee we de stap naar een duurzame collectie willen zetten. Je hebt natuurlijk ook lijm nodig voor het aanbrengen van de valse wimpers, daarom bieden wij ook vegan wimperlijm aan! 

Vegan & cruelty free 

Om een aangenaam en natuurlijk gevoel te creëren zijn de valse wimpers handgemaakt van menselijk haar. Ze zijn hierdoor heel zacht en voelen helemaal niet zwaar aan. Bovendien zijn de valse wimpers niet getest op dieren en dus helemaal cruelty free.

Samen met de vegan lashes lanceren we ook een wimperlijm gemaakt van 100 procent natuurlijke ingrediënten. Dankzij deze lijm blijven je valse wimpers heel de dag mooi zitten. Je kan de vegan wimperlijm gemakkelijk aanbrengen op de strip van de valse wimpers met een penseeltje en na amper 30 seconden is de lijm droog. Snel hè?!

Vijf soorten valse wimpers

Heb je graag een naturel effect of ga je toch liever voor een dramatische look? Er is voor iedereen een match! Je kan kiezen uit maar liefst vijf verschillende soorten valse wimpers. De lashes ‘All Natural’ en ‘3D Beauty’ zorgen voor een naturel effect, tegenover de ‘Cat Eyes’ en ‘Ultimate Beauty’ die zorgen voor een dramatische look. Wil je liever een naturel effect, maar toch een beetje dramatisch dan kan je kiezen voor de lashes ‘Lash Queen’. 

Duurzame collectie

Je kan de valse wimpers trouwens maar liefst 15 à 20 keer hergebruiken, wat bijdraagt tot een duurzaam en ecologisch gebruik. Om de valse wimpers in een goede staat te houden, is het aangeraden om ze te wassen met conditioner. Zo ben je er zeker van dat jouw wimpers er altijd perfect uitzien.

Je kan de vegan valse wimpers en wimperlijm vanaf vandaag ontdekken op onze webshop.

Winkelwagen
Scroll naar boven