Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Goud in skincare: Wat zijn de voordelen?

Goud in skincare producten? We are loving it! Deze niet-te-missen trend geeft je huid een enorme boost en maakt je skincare routine nét ietsje luxueuzer. In deze blogpost hebben onze beauty specialisten alvast alle voordelen op een rijtje gezet en bespreken we de musthaves voor een stralende huid. 

De voordelen van goud in skincare producten

Goud is een echte meerwaarde voor je skincare routine. Het bezorgt je niet enkel een luxe-gevoel, maar zit bovendien vol voordelen voor je huid. Voordat goud toegevoegd wordt in producten, wordt het eerst verdeeld in nanodeeltjes. Zo neemt het lichaam de skincare producten beter op.

Een eerste voordeel van goud in skincare is dat het de bloedcirculatie stimuleert. Het is een antioxidant, wat betekent dat het de huid beschermt van UV-stralen en vervuiling. Goud werkt daarnaast ook doeltreffend tegen roodheid en acné. Het kalmeert de gevoelige huid en doet het weer stralen. 

Bovendien werkt goud ook anti-aging. Het vermindert zowel fijne lijntjes als rimpels én het stimuleert de collageenproductie. De elasticiteit van de huid kan zich hierdoor herstellen, wat voor een gezonde uitstraling zorgt.

Een laatste voordeel van goud is dat het voor een mooie glow zorgt. Dit doet het door licht terug te kaatsen, waardoor een mooie glans getoverd wordt op het gezicht.

24K Gold Skincare Collection

De 24K Gold Skincare Collection bestaat uit een tal van absolute favorieten! Denk maar aan maskers, oogserums en crèmes. Allemaal zijn ze rijk aan gouddeeltjes, die bijdragen tot een stralende huid. 

  1. Maskers: mondmaskers, eye patches, bladgoud masker en poedermasker 

Deze collectie biedt een groot aanbod aan hydraterende en verzorgende maskers. Dit houdt bijvoorbeeld mond-, oog- en gezichtsmaskers in. 

De Kiss of Gold mondmasker is hét masker om je lippen te verzorgen. Het heeft een voedende en hydraterende werking. Het masker vermindert daarbij ook nog lachrimpels en geeft je lippen een ‘plump’ effect. 

De eye patches zijn de ultieme maskers voor je ogen. De patches zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zorgen voor een liftend effect.

Voor liefhebbers van poedermaskers is er een luxueuze 24K Gold VIP Powder Mask. Dit masker werkt hydraterend en zorgt voor een zijdezachte huid. 

Wil je graag het ultieme luxe gevoel ervaren? Ontdek onze bladgoud masker van 99,99% puur goud! Dit masker dient als geleider, waardoor andere huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen. Het is belangrijk om het bladgoud masker te combineren met de 24K Gold VIP Nourishing Cream en Hydra Cream. Je kan op de webshop aan een heel voordelige prijs een deluxe set aankopen, bestaande uit het bladgoud masker, de nourishing cream en hydra cream.

  1. Dag- en nachtcrème

De collectie van goud bestaat uit 2 verschillende crèmes, de Nourishing Cream en de Hydra Cream. Deze crèmes zitten boordevol minuscule vlokken van 24K goud. De 2 crèmes gebruik je in combinatie met de bladgoud masker, maar werken ook perfect apart. De Hydra Cream is een hydraterende dagcrème, perfect voor elke huidtype. Als nachtcrème heb je de Nourishing Cream, een anti-aging nachtcrème. 

  1. Oogserum

Het oogserum is een topper in de oogverzorging! Het serum egaliseert de teint en vermindert fijne lijntjes. Geef je ogen een luxe verwenmomentje door het oogserum te combineren met de eye patches. 

Winkelwagen
Scroll naar boven