Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Skincare 101: Drie manieren om een clear skin te krijgen

Heb je al verschillende methoden uitgeprobeerd om snel en pijnloos een zuivere huid te krijgen? En heb je toch nog last van onzuiverheden? Geen nood! In deze blogpost bespreken we de musthaves voor het verkrijgen van een mooie huid. Maar laten we eerste beginnen met een beetje uitleg over comedonen.

Hoe ontstaan comedonen en mee-eters?

Onze talgklieren maken vet of talg aan om de huid te hydrateren, maar soms produceren ze te veel vet. De grote boosdoeners zijn stress en hormonen. Dode huidcellen en een teveel aan talg verstoppen zo onze poriën, waardoor comedonen of mee-eters ontstaan. Iedereen kan last hebben van mee-eters, maar door de huid oppervlakkig te reinigen raken de poriën nog meer verstopt. 

Hoe behandel je een onzuivere huid?

Gelukkig zijn er hulpmiddelen om mee-eters snel en gemakkelijk te verwijderen en de poriën terug proper te maken. Onze favoriete tools zijn de comedonenlepel, de comedonen verwijderaar en de skin scrubber.

  1. Comedonenlepel

Mee-eters worden nog te vaak met de hand verwijderd, maar dit kan de huid schaden! Een eerste hulpmiddel tegen mee-eters is een comedonenlepel. Deze handige tool reinigt verstopte poriën en mee-eters zonder de huid te beschadigen. Druk lichtjes met de comedonenlepel op de mee-eter tot het leeg is.

2. Pure Skin Comedonen Verwijderaar

De Pure Skin Comedonen Verwijderaar is een ander hulpmiddel om van mee-eters af te geraken. Dit toestel zuigt in no time alle mee-eters op zonder de huid te beschadigen. De comedonen verwijderaar beschikt over een functie om je huidtype te selecteren: een droge, normale of vette huid. Voordat je begint is het belangrijk om de poriën te openen met warm water. Droog je gezicht eerst af en gebruik vervolgens het vacuüm apparaat om de onzuiverheden op te zuigen. Begin eerst met het apparaat 1 keer per week te gebruiken en bouw zo op naar 2 tot 3 keer. De comedonen verwijderaar komt met 6 verschillende opzetstukken. Voor een gevoelige huid is het aangeraden om een opzetstuk te kiezen met een kleine opening. Je ziet schitterende resultaten na 2 tot 4 weken ! 

3. Skin Scrubber

De Skin Scrubber reinigt net zoals de comedonenlepel en de comedonen verwijderaar de huid, maar werkt op basis van trillingen. Het apparaat zendt hoog-frequentie trillingen uit als er contact is met het product. Deze trillingen zorgen ervoor dat mee-eters worden aangepakt. Het is belangrijk om eerst een cleanser op het gezicht aan te brengen alvorens te starten. De scrubber gaat perfect samen met de CBD Cosmetics Cleansing Foam. Vervolgens duw je de skin scrubber zachtjes tegen je gezicht en beweeg er langzaam mee naar boven langs je gezicht. Als je een vette huid hebt is het aangeraden om 2 tot 3 keer je gezicht te reinigen met de skin scrubber voor een optimaal resultaat. Heb je een gevoelige huid? Dan kan je het best houden op 1 keer per week.

Wil je graag een van deze tools uitproberen om eindelijk van die onzuiverheden af te geraken? Je kan al deze lifesavers vinden in onze webshop!

Winkelwagen
Scroll naar boven