4

apr

We Aloë your skin Vera much!

“de wonderplant”

Aloë Vera, ook wel “de wonderplant” genoemd, heeft veel te bieden voor de huid en het lichaam. Maar waarmee kan de Aloë Vera gel ons juist van dienst zijn? Laat je aangenaam verrassen en ontdek in deze blog hoe deze wonderplant zijn blaadje kan bijdragen in je dagelijkse skincare routine.

Aloë there!

Aloë Vera is een cactusachtige vetplant, die een gel in de stekelachtige bladeren bezit. De plant staat bekend voor zijn natuurlijke bron van gezonde elementen, voor de huid en het innerlijke lichaam.

Voordelen

De plant verricht wonderen bij huidverzorging, dit zorgt voor een positieve boost. De sappen van de Aloë Vera plant hebben eigenschappen die wonden helen en ontsteking afremmen. Hierdoor wordt het herstel en de vernieuwing van de huid gestimuleerd en vergroot het de natuurlijke stevigheid van de huid. 

Je lichaam kan ook door de gel in de watten gelegd worden. Het verzacht de huid na het scheren of ontharen. Ook werkt aloë vera kalmerend en verzachtend voor brandwonden. 

  • Verminderd acné, geneest zichtbaar littekens en verbeterd de huidconditie
  • Wordt gebruikt als make-up remover, gezichtsreiniger en face scrub
  • Helpt om plaatselijk af te slanken (heupen, dijen, etc)

Actieve ingrediënten

Vitamine A

Bèta-caroteen is een verbinding die levendige gele, oranje en rode kleuren geeft aan groenten. Bekend als een essentiële voedingsstof voor het gezichtsvermogen, speelt het een cruciale rol bij de celgroei en bij het in stand houden van gezonde organen zoals het hart, de longen en de nieren.

Vitamine C en E

Essentiële voedingsstoffen die een antioxiderende werking hebben.

Vitamine B12

Een voedingsstof die helpt de bloed- en zenuwcellen van uw lichaam gezond te houden.

Ook Lesley-Ann Poppe maakt dag dagelijks meermaals gebruik van de Body Contour Gel. Met trots toont ze haar positieve resultaten.