Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Spring is in the air!

De lente is in het land! Hoog tijd om jouw skincare routine lenteproof te maken. Tijdens warmere maanden is het belangrijk om je huid extra te verzorgen en deze voor te bereiden tegen schadelijke UV-stralen van de zon. Een nieuw seizoen betekent dus een aangepaste verzorgingsroutine. Wij hebben daarom de ideale lenteroutine in elkaar gestoken voor jou!

Jouw nieuwe routine in 4 stappen:

  1. Cleansing: Het is belangrijk om je huid zo goed mogelijk te reinigen voordat je andere producten aanbrengt. Dit doe je met een cleansing milk, tonic of foam.
  1. Exfoliëren/scrubben:
    In de winter is je huid droger en daarom is het nodig om deze goed te exfoliëren. Je verwijdert zo dode huidcellen en puistjes. Je kan hiervoor een scrub of een skin scrubber gebruiker.
  1. Masker:
    Naast het scrubben van jouw huid, is het nodig om je huid te voeden met vitaminen. Hiervoor breng je een voedend masker aan.
  1. Moisturize: Ten laatste is je huid goed hydrateren een must voor een gezonde en stralende gloed. Gebruik hiervoor een dagcrème.

And last but not least, drink veel water en zorg voor een goede nachtrust. Water hydrateert je huid en een goede nachtrust zorgt voor een frisse uitstraling.

Bye winter routine & hello spring routine!

Winkelwagen
Scroll naar boven