Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

It’s tan o’clock!

De zon is opnieuw in het land en dat betekent dat we de sunkissed look en sproetjes mogen verwachten. Na een lange koude winter willen we opnieuw aan ons bruin kleurtje werken en dit op een veilige manier. Ontdek in deze blogpost onze gouden tips voor een mooie gebruinde huid.

Scrub you go

Eerst en vooral bereid je jouw huid best voor door goed te scrubben. Geef zeker extra aandacht aan de drogere plekken van jouw lichaam te geven zoals ellebogen, knieën en enkels.

Door je huid te scrubben gaan de dode huidcellen plaats maken voor nieuwe huidcellen om te bruinen. Hierdoor ga je egaler bruinen en blijft dat tintje langer zitten.

Protect yourself!

In tegendeel tot wat veel mensen denken gaat een sunkissed look hand in hand met zonnemelk gebruiken. Het is heel belangrijk om je huid tegen de zon te beschermen en om de twee uur in te smeren. Jouw huid zal je hier later enorm voor bedanken!

Uren aan een stuk op het strand liggen bakken, gaat je ook niet sneller aan een gebruind tintje helpen. De melanine in jouw huid wordt na een zekere tijd in de zon uitgeput, waardoor je huid niet meer zo snel bruint. Wil je toch graag snel bruinen zonder uren in de zon te liggen? Probeer dan eens de Glam Tan Tanning Oil! Deze mix van plantaardige oliën stimuleert de bruining van de huid en is de ideale zonne-olie om mooi diep bruin te worden.

TIP!
Ga naast het zwembad liggen, de zon weerkaatst namelijk dankzij het water. Of ga in het zwembad lengtes zwemmen, dit werkt nog verfrissend ook!

Hydrate your skin

Na een dagje zonnen, is het belangrijk om je huid te hydrateren. Verzorg je huid daarom altijd met de Safe Tan After Sun Gel. Deze gel zorgt voor een intense hydratatie en verlicht tekenen van een door de zon belaste huid dankzij de natuurlijke ingrediënten aloë vera, toverhazelaar en menthol.

Met deze tips ben je helemaal klaar om te genieten van een dagje zonnen. Profiteer nu van 70% korting op al onze zonneproducten! Haast je, want de voorraad is beperkt.

Winkelwagen
Scroll naar boven