Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

From winter feet to happy feet

De dagen worden langer en het weer wordt steeds mooier, tijd om jouw voeten uit de gesloten schoenen te halen! Na maandenlang in laarzen en dikke sokken opgesloten te zitten, is het hoog tijd om ze te bevrijden. In deze blog geven we jou enkele tips om jouw wintervoeten om te toveren in stralende ‘happy feet’.

Let’s get to work!

Prachtige zomervoeten starten bij een voetbadje, verwen je voeten hier regelmatig mee. Laat jouw voeten een kwartiertje in een lauwwarm bad weken. Zo wordt jouw huid zachter en gaan de volgende stappen gemakkelijker verlopen.

Start vervolgens met jouw voeten volledig schoon te maken. Vergeet zeker geen extra aandacht aan jouw tenen en onder jouw teennagels te geven.

TEENNAGELS

Knip jouw teennagels mooi, recht af. Op deze manier ga je ingegroeide nagels voorkomen. Scherpe hoekjes kan je nadien steeds met een nagelvijl wegwerken.

Soft, softer, softest

VOETZOOLVIJL

Pak de ruwe plekken van jouw voeten aan met een voetzoolvijl. Met onze houten voetzoolvijl kan je het overtollige eelt aan de randen van je voeten en hielen verwijderen. Eens je voeten zacht aanvoelen spoel je ze nog eens af en droog je ze met een zachte handdoek af.

LET OP!

Overdrijf niet met het vijlen van je voeten. Ze hebben namelijk nog steeds een beschermlaag nodig.

SCRUB

Om jouw voeten grondig onder handen te nemen raden wij jou aan om ook een scrub te gebruiken. Het helpt namelijk om dode huidcellen te verwijderen. Ga zachtjes te werk en vergeet zeker geen extra aandacht tussen jouw tenen te geven.

HYDRATEREN

Vergeet zeker je voeten niet te hydrateren! Rond je pedicure thuis af met een heerlijke voetmassage. Daarna kan je nog even ontspannen en nagenieten terwijl de crème intrekt.

FEELING FANCY?

Geen zin in het vijlen en scrubben? Gebruik dan onze Soft Feet Mask, het verwijdert namelijk op een veilige en pijnloze manier het eelt op jouw voeten. Het enigste dat jij moet doen is het masker aanbrengen en vervolgens relaxen. Het voetenmasker doet het werk voor jou!

Maak jouw voeten summerproof met onze producten

Winkelwagen
Scroll naar boven