Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Hollywood is ready for your smile

Het belang van een parelwitte glimlach is over de jaren heen sterk toegenomen. Tijdschriften stonden een tijdje geleden nog vol met huisgemaakte recepten om jouw tanden zelf te bleken. Ondertussen kan je met onze Home Kit Tanden Witten jouw parelwitte tanden gemakkelijk verkrijgen zonder te experimenteren. 

Toch zijn er nog veel vragen rond home kits, daarom stellen we graag onze Home Kit Tanden Witten voor met zijn voordelen.

Veiligheid en tandgevoeligheid

Over de veiligheid van de Home Kit Tanden Witten hoef je je alvast geen zorgen over te maken. Er bestaat namelijk een EU wetgeving over de hoeveelheid waterstofperoxide die in het product aanwezig mag zijn. Hier is onze Home Kit op gecontroleerd en goedgekeurd. Onze bleekgel is volledig peroxide-vrij, waardoor het tandglazuur en de vullingen niet aangetast worden.

Als je gevoelige tanden hebt, hoef je jouw Hollywoodglimlach niet te ontzeggen. Aangezien onze gel peroxide-vrij is, is deze ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. Bij behandelingen met peroxide kunnen de tanden namelijk zeer gevoelig worden.

Daarnaast moet je zelf gewoon aanvoelen wat het beste voor jou is. Je kan op een lage regelmaat beginnen en vervolgens opbouwen. Op deze manier merk je zelf op wanneer je tanden gevoeliger beginnen aan te voelen en in functie daarvan aanpassen.

De werking

Onze Home Kit Tanden Witten geeft jou die felbegeerde hagelwitte tanden. Uiteraard vervangt het jouw dagelijkse tandverzorging niet, maar zal het je wel die extra boost geven om een duidelijk verschil te zien verschijnen, die je niet altijd met enkel een goede poetsbeurt bekomt.

Onze Home Kit Tanden Witten

In onze Home Kit Tanden Witten ontvang je 3 gelspuiten, waarmee je 9 keer je tanden kan bleken. Uiteraard ontvang je ook de LED-Lamp met bijgeleverde batterijen en een 2-in-1 mondbit voor bovenste en onderste tanden. Daarnaast ontvang je ook de handige tintengids, waar je perfect je behaalde resultaat mee kan bijhouden. Tot slot zal je ook een handleiding en opbergdoos in je pakje terugvinden.

Vervolledig jouw tandverzorging met onze producten!

Winkelwagen
Scroll naar boven