Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Discover the icy magic!

De Magic Ice Lift zijn verkoelende rollers, die voor een frisse uitstraling zorgen. De populaire beauty tool berust op wetenschappelijk bewezen technieken, namelijk cryotherapie en lymfedrainage, en zorgt voor gegarandeerd resultaat. In deze blog hebben we alle voordelen op een rijtje gezet en vertelt onze beauty expert Lesley-Ann Poppe hoe je de Ice Globes moet gebruiken.

Hoe werkt de Magic Ice Lift?

De werking van de Magic Ice Lift berust op twee peilers: cryotherapie en lymfedrainage. Bij cryotherapie gaan we de huid laten schrikken met koude. Hierdoor trekken de bloedvaten samen en wordt er een signaal naar de hersenen gestuurd om de bloedcirculatie in de huid te herstellen en zuurstof te leveren. 

De verbeterde bloedcirculatie zorgt ervoor dat producten beter worden opgenomen, ze dringen namelijk dieper door in de huid. Bovendien ogen de kaakcontouren en de huid hierdoor strakker. Dit komt doordat de huidcellen opzwellen door de nieuwe zuurstof. De verbeterde bloedcirculatie zorgt eveneens voor de aanmaak van collageen, waardoor het liftend effect ook op lange termijn bewaard blijft.

De koude van de ice globes zorgen ervoor dat afvalstoffen loskomen. Door het rollen worden afvalstoffen vervolgens afgevoerd naar de lymfeklieren, waar de vochtophopingen worden weggewerkt. Dit zorgt voor een heldere en stralende huid, kleinere poriën en een vermindering van acne. 

Hoe gebruik je de Magic Ice Lift? 

Voor gebruik is het aangeraden de ice globes minstens 10 minuten in de koelkast te bewaren. Om glasberuk te voorkomen is het aangeraden deze niet in de diepvriezer te bewaren. De inhoud van de ice globes is een antivries vloeistof die ervoor zorgt dat de koude heel goed bewaard blijft. Het is belangrijk dat je steeds van binnen naar buiten werkt. Dit doe je voor de kaakcontouren, gelaat, ogen en de voorhoofd. Op de hals masseer je van beneden naar boven, naar de lymfeklieren toe.

TIPS:

  • Het is heel belangrijk dat je steeds richting de lymfeklieren werkt.
  • Het maakt niet uit of je rolt of wrijft, het is namelijk de beweging van binnen naar buiten die voor een effect zorgt.
  • Combineer de ice globes met een serum, vliesmasker of een crème voor een beter resultaat.
  • Een consistent gebruik zorgt voor betere resultaten. Gebruik het minstens 1 keer per dag voor een zichtbaar en blijvend resultaat. 
Winkelwagen
Scroll naar boven