Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Vitamine E in skincare producten: Wat zijn de voordelen?

Een oude skincare favoriet is vitamine E. Dankzij de vele voordelen van vitamine E, vind je het in veel skincare producten terug. Ben je ook benieuwd naar de wonderen van deze vitamine? In deze blogpost ontdekken we samen waarom vitamine E het verdient om in de spotlight geplaatst te worden. 

De voordelen van vitamine E in skincare producten

Vitamine E wordt voornamelijk opgenomen via onze voeding, omdat het niet wordt aangemaakt door het lichaam. Het is dus belangrijk om onze huid soms eens extra te verwennen door vitamine E aan te brengen. 

Als antioxidant beschermt het de huid tegen vrije radicalen. Deze tasten onze huidcellen aan en beschadigen zo de huid. De vitamine werkt alle externe invloeden tegen de huid kunnen schaden. Denk maar aan stress, zon en aan luchtvervuiling. 

Vitamine E kalmeert ook huidirritaties en roodheid. Bovendien heeft het een anti-aging effect en vertraagt het het verouderingsproces. Vitamine E is dus onmisbaar in onze skincare producten. 

Skincare tips 

We hebben drie gouden tips voor jou opgesomd om jouw skincare routine te boosten met het vitamine E serum. 

  • Breng het serum aan met een facial roller of gua sha. Dit zorgt ervoor dat het product tot diep in de huid dringt.
  • Gebruik de serum elke dag. We worden elke dag blootgesteld aan externe factoren die onze huid beschadigen. Beschermen is dus de boodschap! 
  • Vitamine E moet goed afgesloten zitten, zodat het goed blijft. Vermijd dus potjes en kies voor een verpakking met een pomp.  
Winkelwagen
Scroll naar boven