Duurzame Dinsdag: Ontdek onze duurzame en biologische producten

Vandaag is het Duurzame Dinsdag! We zetten daarom graag enkele van onze duurzame en biologische producten in de kijker. Wil je graag jouw beauty & skincare aanvullen met duurzame producten? Dan zijn deze productjes ideaal voor jou!

Makeup verwijderen op een duurzame manier

Verwijder jij nog steeds je make-up met verschillende wegwerp wattenschijfjes? Dan is het wel eens interessant om aan een duurzamer ideetje te denken, zoals de Soft Demake-Up Towel en de Magic Make-Up Remover Pad! Deze duurzame manieren om make-up te verwijderen zijn een echte aanrader. Je hoeft geen watjes en reinigingsproducten meer aan te kopen, want all you need is water. Bovendien kan je deze beauty tools eenvoudig wassen en hergebruiken.

 • Magic Make-Up Remover Pad
  Magic Make-Up Remover Pad – 3 kleuren
  6,99
 • Soft Demake-Up Towel - 3 kleuren
  Soft Demake-Up Towel – 3 kleuren
  6,99

Avocado olie

Avocado olie kent heeft veel voordelen voor de huid. Deze biologische olie is rijk aan proteïnen en vitaminen, zoals vitamine A, D en E. De olie werkt voedend en hydraterend en is bovendien perfect geschikt om acné te behandelen. Heb je last van onzuiverheden? Dan is de avocado olie een musthave voor jou!

 • Druivenpit Olie, 200 ml
  Druivenpit Olie, 200 ml
  17,60

Vegan Lashes en Vegan Glue

De Vegan Lashes en Vegan Glue zijn 100% vegan en gemaakt van menselijk haar. Wist je dat je de Vegan Lashes maar liefst 15 keer kan hergebruiken? Zo kan je extra lang genieten van de perfecte lashes bij jouw outfits. Heb je liever een dramatische look? Of geef je de voorkeur aan een natural look? Kies uit 5 verschillende soorten stripwimpers, gaande van ultra dramatic tot all natural.

 • Wimperlijm 100% Vegan
  Wimperlijm 100% Vegan
  6,05
 • Vegan Lashes 100% Human Hair
  Vegan Lashes 100% Human Hair
  14,99

Maak kans op een giveaway

Ben je na het lezen van deze blog ook zo benieuwd naar deze producten? Wees dan snel en maak kans om onze giveaway te winnen! Wat moet je hiervoor doen? Volg ons op Instagram (@lesleyannpoppe), like de giveaway en tag twee vrienden. Wil je je kansen vergroten om te winnen? Deel dan de giveaway op je story. De winnaar wordt donderdag 9 september gekozen.