Prep your Perfect Smile

Op deze speciale dag, Smile Power Day, staat jouw glimlach en de kracht dat deze draagt centraal. Jouw glimlach betekent en doet veel meer dan je ooit zou durven denken. Daarom delen we in deze blogpost graag ons recept voor een verblindende glimlach.

De parelwitte tanden

STAP 1: AANDACHT VOOR DE VERKLEURING

De meeste mensen denken bij parelwitte tanden onmiddellijk aan alle middelen die verkleuring verwijderen. De boosdoeners die tanden verkleuren zijn vooral rode wijn, thee, koffie en roken.

STAP 2: POETSEN MAAR

Zoals we van kleins af aan al aangeleerd krijgen is het belangrijk om jouw tanden dagelijks ‘s ochtends en ‘s avonds te poetsen. Dit zorgt niet enkel voor mooiere witte tanden maar ook voor een goede mondhygiëne!

Onze Foam Tandpasta heeft een reinigend maar ook een whitening effect. Dit zorgt voor wittere tanden omdat het de oppervlakkige verkleuring verwijdert.

STAP 3: HOME KIT TANDEN WITTEN

Af en toe kan je jouw tanden een extra boost geven voor die Hollywood glimlach. Dit doe je met onze Home Kit Tanden Witten. Het is veilig, gebruiksvriendelijk en je kan het bovendien ook zelf thuis doen. Je hoeft geen afspraak meer te maken en in die tandartsstoel gaan zitten voor wittere tanden. Bovendien beslis je ook zelf hoe regelmatig je de Home Kit wilt gebruiken!

De kers op de taart

Voor een perfecte, oogverblindende glimlach hoeven we niet enkel aan de tanden te denken maar ook de lippen zijn belangrijk.

Met onze Cherry Lip Maak hydrateer je jouw lippen en de huid. Het voedende masker wuift niet enkel droge lippen vaarwel maar vervaagt ook lachrimpels, egaliseert de huid en zorgt voor een plump effect.

Stel jouw prep-smile routine samen!