Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Onze skincare nieuwjaarsvoornemens

Het nieuwe jaar brengt goede voornemens met zich mee, zoals een gezonde levensstijl, meer sporten, maar ook een goede skincare routine. Wij hebben voor jou vijf tips opgesomd zodat jij dit jaar kan genieten van een stralende huid. Om je hierbij te steunen trakteren we je deze maand op kortingen op ons volledige assortiment! Snel zijn is de boodschap, want op = op!

Tip 1: Verwijder je make-up voor het slapen gaan

Je huid reinigen na een lange dag is cruciaal voor een gezonde huid. Doe je dit niet, dan verzamelen alle vuilresten zich in je poriën waardoor deze verstopt geraken en acne onstaat. Draag je geen make-up, zelfs dan mag je deze stap niet missen! Een gereinigde huid is de basis voor een optimale inwerking van je skincare producten ‘s nachts.

Tip 2: Een professionele behandeling

Geef je huid elke maand extra verzorging met een bezoek aan een schoonheidsspecialist. Deze professionele behandelingen geven je gelaat net dat extra voor een stralende 2022. Bovendien geniet je van een luxe behandeling die helemaal aangepast is aan jou. Je huid wordt grondig gereinigd en hierdoor gaan je verzorgingsproducten beter inwerken. Wil je graag een afspraak maken? Dan kan je hier terecht bij onze Beauty Clinic.

Tip 3: Een huidanalyse

Je huid verandert steeds en daarmee veranderen ook de behoeftes van je huid. Het is daarom heel belangrijk om je huid geregeld te laten analyseren door specialisten. Zij vertellen je meer over je huid en welke producten je het best kan gebruiken voor een optimale verzorging. Vraag een huidanalyse aan bij onze huidexperts in de Beauty Clinic.

Tip 4: Vergeet je hals, lippen en handen niet

Verzorg niet alleen je gelaat, maar ook je hele lichaam met voedende verzorgingsproducten. Breng je je skincare producten aan, smeer dan zeker ook je nek en hals in. Deze zones zijn dunner en tonen de eerste tekenen van huidveroudering. Bovendien verdienen je lippen en handen ook extra verzorging, zeker in deze koude winterperiode kunnen ze wat extra liefde gebruiken.

Tip 5: Breng een serum aan onder je dagcrème

Een essentiële stap van een skincare routine is om een serum aan te brengen. Een serum bevat een hogere concentratie aan actieve bestanddelen en dringt dieper in de huid, waardoor het veel beter wordt opgenomen. Nadat je het serum hebt aangebracht, is het belangrijk om een voedende dagcrème aan te brengen. Een serum bevat namelijk geen beschermlaag voor de huid, waardoor het nood heeft aan extra bescherming.

Winkelwagen
Scroll naar boven