21

dec

Skincare routine: 24K Gold VIP verzorgingslijn

Time to shine! Verwen je gelaat met de 24K Gold VIP verzorgingslijn. Deze bestaat uit 7 producten die rijk zijn aan actieve en natuurlijke ingrediënten, waarvan goud het allerbelangrijkste is. Het betreft minuscule goudvlokken, zodat deze kunnen binnendringen in de huidlagen voor een diepe en luxueuze verzorging. Een gedetailleerde verklaring van de voordelen vind je terug op de productpagina’s. Lees verder en ontdek alle stappen voor een 24K golden glow in deze blogpost!

STAP 1: Reinig je gezicht

Een goede skincare routine begint altijd met het reinigen van je gezicht. Het is belangrijk om ALLE make-up restjes en vuil van je gezicht te verwijderen, voordat je producten aanbrengt. Doe je dit niet, dan geraken je poriën verstopt en ontstaan er puistjes. Reinig je gezicht daarom heel goed met een cleansing foam en een Magic Make-Up Remover Pad, of een Soft Demake-Up Towel.

Dit heb je nodig voor stap 1:

STAP 2: Breng de 24K Gold VIP Hydra Cream aan

Nu je gezicht helemaal gereinigd is, kan je de 24K Gold VIP Hydra Cream aanbrengen. Dit is een hydraterende crème met tal van actieve bestanddelen, zoals goud, jojoba olie en druivenpitolie. Deze crème zorgt ervoor dat het bladgoud mooi houdt op de huid.

Dit heb je nodig voor stap 2:

STAP 3: Breng de eye patches aan

Nu is het tijd om de eye patches aan te brengen. Deze patches zijn rijk aan een hoge concentratie actieve ingrediënten die de oogcontouren voeden en verzorgen. Het is belangrijk dat je het dunste gedeelte aan de binnenkant van de oogcontouren aanbrengt en het breedste gedeelte komt aan de buitenkant.

Dit heb je nodig voor stap 3:

STAP 4: Breng het bladgoudmasker aan

In elk doosje zitten tien papiertjes gemaakt van zuiver goud. Deze tien papiertjes dien je te verdelen over je gelaat. Plaats voorzichtig drie blaadjes op je voorhoofd, drie op elke wang en één op je kin of neus. Denk eraan dat je het bladgoud niet mag aanraken met je handen, omdat het dan gaat plakken waardoor ze niet meer bruikbaar zijn. Het is dus belangrijk om de papiertjes heel voorzichtig te openen en ze meteen op je gelaat aan te brengen . Duw de papiertjes goed aan en verwijder ze nadien. Als je alle tien blaadjes hebt geplakt, laat je het masker twintig minuten inwerken.

Dit heb je nodig voor stap 4:

STAP 5: Masseer het bladgoud in de huid

Heb je het masker twintig minuten laten inwerken? Dan mag je de Nourishing Cream rijkelijk aanbrengen om zo het bladgoud in de huid te masseren. Je zal merken dat het gelaat een grijze schijn krijgt, wat heel normaal is. Dit komt door het 1% zilver dat aanwezig is in het bladgoudmasker, deze zorgt voor een optimale opname van het goud door de huid. Je kan nu kiezen om het masker nog verder te laten inwerken om nog een beter resultaat te krijgen, of als je geen tijd meer hebt kan je je gezicht reinigen met water.

Dit heb je nodig voor stap 5:

STAP 6: Breng de Hydra Cream of Nourishing Cream aan

Beëindig je routine met het aanbrengen van de Hydra Cream of de Nourishing Cream, naargelang de behoeften van je huid. De Hydra Cream zorgt voor de ultieme hydratatie van de huid, terwijl de Nourishing Cream extra voedend is.

Dit heb je nodig voor stap 6: