Lip care 101: Dreamkiss Cherry Lip Mask

Een skincare routine is niet volledig zonder je lippen te hydrateren en te verzorgen. Ontdek ons nieuw favoriet lippenmasker: Dreamkiss Cherry Lip Mask! Een must voor mooie, verzorgde lippen met een plump effect! 

Het Cherry Lip Mask is een voedend lippenmasker, dat de lippen en de huid hydrateert. Het masker vervaagt lachrimpels, egaliseert de huid en zorgt voor een plump effect.

DE ACTIEVE INGREDIËNTEN

Cherry Extract

Kersenextract is een krachtige antioxidant, die de huid beschermt tegen externe invloeden, zoals vervuiling. Het versterkt de huidbarrière en vermindert onderhuidse ontstekingen.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die in de huid voorkomt. De stof trekt water en vocht aan, waardoor de huid gehydrateerd en beschermd wordt. Hyaluronzuur vult de huidcellen op, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar vervagen.

Collageen

Collageen is een natuurlijke stof die in het lichaam voorkomt. Het is een proteïne die voor de elasticiteit en de stevigheid van de huid zorgt. Door de collageenproductie te stimuleren, worden fijne lijntjes vermindert en krijgt de huid een stralende glow.

VERVOLLEDIG JE SKINCARE ROUTINE

 • Vitamine E en Calendula lipcare
  Vitamine E en Calendula lipcare
  3,99
 • 24K Gold VIP Bladgoud Masker
  24K Gold VIP Bladgoud Masker
  16,00
 • 24K Gold VIP Lip Mask - 5 stuks
  24K Gold VIP Lip Mask – 5 stuks
  12,50