Gratis verzending vanaf € 100,00 in BE, € 150,00 in NL.

Maak je huid klaar voor de herfst!

Vandaag is het 21 september, de herfst is terug in het land! Dit betekent een droge lucht en koude temperaturen. Deze factoren hebben een negatieve invloed op je huid. Hoog tijd dus om je huid extra liefde te geven met een verzorgingsroutine die helemaal herfstproof is! Ben je benieuwd naar welke skincare producten je nodig hebt in de herfst? In deze blog hebben we ze op een rijtje gezet voor je.

Wat doet de herfst met onze huid?

In de herfst is de lucht droger en kouder dan anders. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de huid. Denk maar aan droge handen en lippen. Het is dan extra belangrijk om deze goed te verzorgen met een hydraterende en voedende crème. Gooi onze lipbalm en handcrème in je tas en neem ze overal mee naar toe, zodat je ze altijd kan aanbrengen wanneer nodig!

Verzorg je gelaat in deze frisse periode met de Radiance Day & Night Cream en de Radiance Face Mask. Deze skincare producten hebben een lichte structuur en zorgen voor een intense verzorging. Zo blijft de huid heel de herfst lang gehydrateerd en stralen.

Reinig op het einde van je dag het gelaat met de Cleansing Milk gemaakt van Olijfolie. Deze milde manier van gezichtsreiniging verwijdert alle make-up en vuilresten. Daarnaast zit olijfolie boordevol antioxidanten die huidveroudering tegengaan en zorgt het voor een gehydrateerd huid.

De tijd van sandalen en open schoenen is misschien gedaan, maar dit wil niet zeggen dat onze voeten geen extra verzorging verdienen in de herfst. Hier is de Soft Feet Mask perfect voor! Deze masker verwijdert eelt en zorgt voor verzorgde voeten.

Maak kans op een herfstpakketje

Om jou de ultieme verzorging te bieden deze herfst, hebben we een herfstpakketje samengesteld. In dit pakketje zitten verschillende producten die bijdragen tot een stralende huid. Dit pakketje bestaat uit de skincare Radiance Face Mask, Vitamine E & Calendula lippenbalsem, Handcrème citroenmuntgras, Soft Feet Mask, Radiance Day & Night Cream en de Cleansing Milk met Olijfolie. Wil je kans maken op dit herfstpakketje? Doe dan snel mee aan onze giveaway! De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag, 23 september.

Wat moet je doen om deze giveaway te winnen?

  • Volg @lesleyannpoppe op instagram
  • Like onze post over herfst
  • Raad hoeveel lippenbalsems in het opbergmandje zitten
  • Tag twee vrienden

Veel succes! 🤞

Winkelwagen
Scroll naar boven