Black Week: 3 koopjes die je niet mag missen

Ready to shop till you drop? Black Friday start veel eerder dit jaar! Geniet vanaf maandag, 22 november, tot een met zondag, 28 november, van een ongeziene korting op het volledige assortiment. Dit jaar verwennen we jullie namelijk met 50% korting op ALLES. Ontdek hier 3 Black Week Deals die je niet mag missen!

  1. Comedonen Verwijderaar

Heb je last van mee-eters en onzuiverheden? Probeer dan zeker de Pure Skin Comedonen Verwijderaar! Deze beauty tool verwijdert in no-time mee-eters en onzuiverheden met een gezonde huid tot gevolg. De Comedonen Verwijderaar komt met 6 verschillende opzetstukken, zodat het geschikt is voor elke huidtype. Krijg nu jouw zuivere, heldere huid voor slechts €12,50!

2. 24k VIP Gold

De 24k Gold VIP collectie is een verzorgingslijn op basis van 24 karaat goud. De collectie bestaat uit 7 producten: Hydra Cream, Nourishing Cream, Eye Serum, Bladgoud Masker, Eye Patches, Lip Masks en een poedermasker. Het goud werkt als geleider en zorgt ervoor dat actieve stoffen beter worden opgenomen. Bovendien stimuleert goud de celgroei en collageenproductie wat voor het herstel van de huidelasticiteit zorgt en de bloedsomloop verbetert. Daarnaast werkt deze verzorgingslijn antibacterieel en ontstekingsremmend. Musthaves voor een ongeziene glow en een gezonde huid!

3. Soft Demake-Up Towel

Zeg voor altijd vaarwel tegen wegwerp wattenschijfjes! De Soft Demake-Up Towel is een duurzame manier om make-up te verwijderen van je gelaat. Met alleen maar water trekt de handdoek de meest hardnekkige make-up aan. Bovendien kan je de handdoek makkelijk reinigen en kan je het dagelijks opnieuw gebruiken. Nu voor slechts van €3,50!!