22

okt

Ontdek onze bestsellers!

Ben je op zoek naar een nieuwe skincare routine of wil je jezelf graag eens trakteren op trendy skincare musthaves? Lees hier alles over onze bestsellers van november en ontdek zelf waarom ze zo geliefd zijn.

Home Kit Tanden Witten

De Home Kit tanden witten is écht spectaculair. Na slechts enkele sessies zie je onmiddellijk resultaat! Je ontvangt 3 gelspuiten, waarmee je 9 keer je tanden kan bleken. Met de bijgeleverde tintengids kan je perfect je behaalde resultaat bijhouden. De bleekgel is veilig en peroxidevrij. Twijfel dus niet langer en kies voor die hagelwitte Hollywoodsmile!

2. Soft Demake-Up Towel

De Soft Demake-Up Towel is de ideale duurzame vervanging van wegwerp wattenschijfjes. Met deze pad kan je eenvoudig make-up verwijderen door enkel water te gebruiken. Bovendien is de pad makkelijk te reinigen en kan je het dagelijks gebruiken. Kies uit drie verschillende kleuren: fel roos, baby roos en zwart.

Home Kit Laserontharing

In een mum van tijd verwijdert de Home Kit Laserontharing alle ongewenste haartjes van je lichaam. De procedure is volledig pijnloos, eenvoudig om uit te voeren en het is toepasbaar op elk lichaamsdeel. De IPL toestel beschikt over 600 000 flitsen, waardoor het maar liefst 12 jaar mee kan.

4. Comedonen Verwijderaar

Heb je last van mee-eters en onzuiverheden? Probeer dan zeker de Pure Skin Comedonen Verwijderaar! Met dit vacuümapparaat verwijder je mee-eters en verstopte poriën in een handomdraai. Ideaal voor de verzorging van de onzuivere huid. De Comedonen Verwijderaar komt met 6 verschillende opzetstukken en is hierdoor geschikt voor elke huidtype.

5. Gelpolish

Creëer de perfecte nagels met onze gelpolish kleuren. De polish is langhoudend, waardoor je extra lang kan genieten van je manicure. Kies uit 100 verschillende keuren!