Ontdek onze bestsellers!

Ben je benieuwd naar onze bestsellers? Lees dan zeker verder!

Top 5 bestsellers

  1. Home Kit Tanden Witten

De Home Kit Tanden Witten zorgt na enkele sessies al voor een stralende witte glimlach. Deze home kit komt met 3 gelspuiten, waarmee je maar liefst 9 keer je tanden kan bleken! De bleekgel is peroxidevrij en hierdoor helemaal veilig voor je tanden.

  1. IPL Laserontharing

Ben je op zoek naar een manier om ongewenste haren gemakkelijk en pijnloos te verwijderen in no time? Dan is de Home Kit Laser Ontharing perfect voor jou! De IPL toestel beschikt over 600 000 flitsen, waardoor het maar liefst 12 jaar mee kan.

  1. Vegan Lashes

De Vegan Lashes komen in vijf verschillende soorten, gaande van All Natural tot Ultimate Diva. De lashes zijn vegan & cruelty-free. Bovendien kan je ze tot 15 keer herdragen, wat ze ook duurzaam maakt.

  1. Microblading Effect Wenkbrauw Pen

Met de Microblading Effect Wenkbrauw Pen creëer je volle wenkbrauwen die natuurlijk ogen. De pen bestaat uit een vierpuntige tip waarmee je wenkbrauwhaartjes perfect kan nabootsen.

5. Comedonen Verwijderaar

Heb je last van mee-eters en onzuiverheden? Probeer dan zeker de Pure Skin Comedonen Verwijderaar! Onzuiverheden worden in no-time opgezogen en dit zorgt voor een gezonde huid. De Comedonen Verwijderaar komt met 6 verschillende opzetstukken.