Wie zijn we?

Ontdek Lesley-Ann Poppe

Reeds 20 jaar begeleidt Lesley-Ann Poppe toekomstige professionals naar een carrière in de schoonheidsindustrie. In 2016 heeft zij de Belgische schoonheidsschool “Beauty & Medical Academy” opgericht. Met drie academies in België is internationale uitbreiding de volgende stap. Het cosmeticamerk werd eveneens in 2016 opgericht. Vanaf de oprichting worden de producten b2b aangeboden, sinds 2020 is het assortiment ook beschikbaar voor consumenten. Het aanbod omvat inmiddels 250 verzorgingsproducten en beauty tools. De onderneming vertaalt haar klantgerichtheid onder meer in budgetvriendelijk winkelen, hierbij trouw blijvend aan haar scherpe prijsstrategie.

Innovatie & duurzaamheid

Als cosmeticabedrijf hechten we veel belang aan innovatie. Wij gaan niet alleen mee met de beautytrends, maar we proberen steeds uit te pakken met vernieuwende cosmeticaproducten. Een team van specialisten kiest zorgvuldig de stoffen en materialen uit en past hierbij de nieuwste technieken toe. Duurzaamheid speelt hierbij een belangrijke rol. Om het bedrijf maatschappelijk verantwoord te sturen, kiezen we steeds meer voor recycleerbaar materiaal en organische ingrediënten. Deze hoogwaardige producten bieden we aan concurrerende prijzen, zodat onze klanten kunnen genieten van zowel luxueuze alsook budgetvriendelijke producten.

lesley-ann
Het opbouwen van een community

Onze klanten staan bij ons centraal. Wij hechten een groot belang aan het scheppen van een eerlijke band, die gebaseerd is op vertrouwen en wederzijds respect. Dit doen we door zo transparant mogelijk te communiceren en te luisteren naar hun behoeften en wensen.

Opleidingen

Ontdek opleidingen die perfect aansluiten bij je doelen

We bieden in eerste instantie de juiste materialen en producten aan, maar daarnaast begeleiden we onze cursisten ook bij het juiste gebruik ervan. Kwalitatieve en praktijkgerichte opleidingen, essentieel om succesvol te zijn als professional.

De opleidingen worden aangeboden door Beauty & Medical Academy. Bij deze erkende opleidingsverstrekker kunnen onze cursisten kiezen uit meer dan 100 verschillende opleidingen, die perfect aansluiten bij hun professionele doeleinden. Dit voor zowel beginners als gevorderden.