Benieuwd naar ons assortiment?

Onze experts staan klaar om jou en je vrienden te vergezellen met een beauty home party. Ons assortiment wordt bij jou thuis of op locatie voorgesteld, gedemonstreerd en uitgetest. De home parties zijn volledig GRATIS en zijn vrij van aankoopplicht. Wil jij graag gastvrouw zijn? Dan mag jij 10% van de omzet van de verkochte producten die avond besteden aan producten. Ben jij al benieuwd naar onze producten? Wacht dan niet langer en ontdek onze beauty home parties!

DE BEAUTY HOME PARTIES

Facial Beauty

Maak kennis met onze skincare en facial tools. Een expert geeft je eerst uitleg over de verschillende collecties, de voordelen en de langdurige effecten van de producten. Vervolgens presenteert en demonstreert ze de verzorgingsproducten van elke collectie. Elk verzorgingsproduct mag je nadien zelf uittesten en bij interesse bestellen bij onze expert. Zin in een Facial Beauty Home Party? Vraag nu je home party aan!

High Tech Beauty 

Ontdek onze professionele spa tools voor thuisgebruik. Deze houden high-tech producten in zoals Home Kit Teeth Whitening, Skin Scrubber en IPL Laserontharing. Een expert geeft je eerst uitleg over de collectie, de voordelen en de effecten van elk product. Vervolgens presenteert en demonstreert de expert de collectie. Elk high tech snufje mag je zelf uittesten en bij interesse bestellen bij onze expert. Zin in een High Tech Beauty Home Party? Vraag nu je home party aan!

Beauty Nails

Maak kennis met onze collectie professionele nagelproducten. Dit assortiment houdt producten in zoals nagellampen, gellak in meer dan 100 kleuren, BIAB, en alle nodige nageltools om zelf de perfecte nagels te creëren. Een expert presenteert en demonstreert vervolgens de hele collectie. Zin in een Nails on Fleek Home Party? Vraag nu je home party aan!

Q&A

 • Hoelang duurt een home party?
  • De duur is bij elke home party verschillend. Gemiddeld duurt een homr party 2 tot 3 uur, maar dit kan in samenspraak ook langer of korter duren.
 • Is elke home party gratis?
  • Ja, elke workshop is volledig gratis.
 • Waar kan ik een home party organiseren? 
  • De locatie van de home party mogen jullie zelf bepalen. Dit kunnen we zowel bij jou thuis organiseren als in onze winkel of in de academie.
 • Zijn de home parties beschikbaar voor heel België?
  • Momenteel bieden we de home parties enkel in Vlaanderen aan.
 • In welke taal worden deze home parties gegeven?
  • Normaliter organiseren we deze home parties in het Nederlands.

MAAK KENNIS MET ONZE BEAUTY EXPERTS

Beauty expert Chabeli

Chabeli is een beauty expert met reeds 10 jaar ervaring in de beauty sector. Haar passie voor beauty drukt ze uit door haar uitgebreide expertise. Van nagels tot mesobotox naar onze verzorgingsproducten, ze kent de sector van binnen en buiten. Buiten haar rol als vertegenwoordiger, kan je Chabeli terugvinden als docente voor Beauty & Medical Academy. Hier staat ze paraat om de cursisten te begeleiden in hun carrières als beauty specialisten.

VRAAG JE HOME PARTY AAN

Beauty expert Hanane

Hanane is een beauty expert met reeds 6 jaar ervaring in de beauty sector. Ze heeft een enorme passie voor beauty en volgt de laatste trends en nieuwigheden op de voet. Haar expertise en passie wordt uitgedrukt in haar functie als vertegenwoordiger en docent, maar ook als beauty specialist in de Lesley-Ann Poppe winkel en Beauty Clinic.