Summer Beauty Essentials

De zomer is mijn meest favoriete seizoen… ever. I LIVE FOR IT! Maar met het mooiere, warmere weer hoort een nieuw beauty regime. Dus vandaag vertel ik je alles over mijn favoriete must-have zomer beauty essentials die je door de warme maanden heen helpen!

  1. Daily Tan Day Cream
    Een goede dagcrème die je al een gebruind tintje op je snoet geeft is altijd mooi meegenomen, ook in de zomer. Deze Daily Tan heeft een viervoudige werking: beschermend (SPF Medium, waterproof), hydraterend, anti-aging en zelfbruinend.

2. Hydraterende Body Lotion
Hydrateren. Hydrateren. Hydrateren. Dit is zo belangrijk voor je huid. Je huid gehydrateerd houden is ook een goede manier om je bruine kleur langer te laten houden.

3. Zonnecrème met hoge SPF

Zomer en zonnebrandcrème gaan hand in hand. En dat je je goed moet insmeren, ongeacht de temperatuur buiten, weten we ondertussen allemaal. Op je gezicht hoor je dagelijks een SPF 50 te smeren. Op je lichaam enkel wanneer je weet dat je in de zon zal zijn, omdat de zon in de zomer harder schijnt dan in elk ander seizoen. Een niet-vette zonnebrandcrème die geen witte resten achterlaat op je huid is waar je naar moet zoeken.

4. Bescherming tegen blauw licht

Dit is eentje die velen vergeten, maar die we niet zouden mogen vergeten. Niet alleen UV-licht is schadelijk voor de huid, maar ook HEV-licht dat in blauw licht zit zorgt voor huidveroudering en roodheid.

5. Natural gelpolish

Ik hou van een goede natural nagellak in de zomer. Het laat je er instant bruiner uitzien! Bovendien past het overal bij, dus je hoeft niet zo vaak van nagellak te wisselen.

6. Glam Tan Oil

Als je mooi diep bruin wilt worden, is deze zonne-olie een echte aanrader.

7. Soft Feet Mask

Onze voetjes mogen weer gezien worden van zodra het zonnetje schijnt! Wie wilt er nu geen voetjes die zijdezacht aanvoelen?